Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εξαιρετική απόδοση από τον Leon Camier

Οι δυο αγώνες στην Αγγλική πίστα, είχαν δυσκολίες για την πρωταθλήτρια Ιταλική ομάδα που συμμετέχει σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό του WSBK. Ο 1ος αγώνας, βρήκε και τους δυο αναβάτες της Aprilia Alitalia Racing να κάνουν καλή εκκίνηση από την 2η σειρά, με τον Leon Camier να μάχεται για τις πρώτες θέσεις έως τη μέση του αγώνα, ενώ ο Max Biaggi έμεινε πίσω έπειτα από ορισμένα λάθη. Ο 2ος αγώνας, ήταν μια συνεχής μάχη που επέβαλε στον Ιταλό οδηγό ποινή, λόγω εσφαλμένης εκκίνησης. Απορροφημένος από την ένταση του αγώνα, ο Max δεν είδε τις πινακίδες που τον ενημέρωναν για την ποινή, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί. O Leon Camier μαχόταν στις πρώτες θέσεις, διατηρώντας καλό ρυθμό μετά από μια καλή εκκίνηση, φτάνοντας να είναι 2ος μετά από τον Checa. Μετά από κόντρα που κέρδισε με τον Marco Melandri, η φθορά στα φρένα του ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να παλέψει μέχρι τέλους για την 2η θέση. Η 3η θέση που τελικά κατέκτησε ο Άγγλος αναβάτης, είναι πολύ ενθαρρυντική, δείχνοντας τις καλές προοπτικές του οδηγού.

"Συνειδητοποίησα πως ήμουν πίσω στο gridήταν τα πρώτα λόγια του Max μετά από τον 2ο αγώνα Προσπάθησα να πιέσω για να επανακτήσω έδαφος, αλλά έχασα τη συγκέντρωση μου λόγω αυτού του λάθους, χάνοντας αρκετές θέσεις. Δυστυχώς δεν είδα τις πινακίδες όταν είσαι μέσα σε μια “αγέλη” μπορεί να συμβεί. Λυπάμαι για την ομάδα, τα αποτελέσματα ήταν κάτω των προσδοκιών αλλά δεν πρέπει να χαλάσουν την μέχρι τώρα καλή πορεία. Αυτή είναι η στιγμή όπου πρέπει να είμαστε ενωμένοι, παίρνοντας μαθήματα ακόμα και από τέτοιες καταστάσεις. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα έχουμε την ευκαιρία να επανορθώσουμε".

Ο Leon Camier ήταν εμφανώς χαρούμενος μιας και ήταν η 4η φορά που ανεβαίνει στο podium με την Aprilia RSV4: "Είχα ένα πραγματικά καλό Σαββατοκύριακο, έπειτα από τον πρώτο δύσκολο αγώνα που είχα στην Αυστραλία. Είναι δύσκολο μετά από τόση προετοιμασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα να μην είσαι στην καλύτερη δυνατόν κατάσταση για την έναρξη της σεζόν. Ευτυχώς σε αυτόν τον αγώνα ένιωθα καλά από την αρχή του. Δούλεψα σκληρά με την ομάδα για να προετοιμαστώ για αυτούς τους δυο αγώνες και το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει. Στον 2ο αγώνα, ένα μικρό πρόβλημα με τα φρένα, δεν μου επέτρεψε να ολοκληρώσω τη μάχη με τον Marco Melandri, αλλά αυτό βέβαια δεν επηρεάζει τη χαρά της 3ης θέσης. Θέλω να ευχαριστήσω, την ομάδα μου αλλά και τον καλό μου φίλο Keith Code που με βοήθησαν πάρα πολύ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου