Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς 2011

To μυθικό δίτροχο, κέρδισε την πρώτη θέση στην κατάταξη του διαγωνισμού "Motorrad des Jahres 2011" (Μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2011) στην κατηγορία scooters, που διοργανώθηκε από το Γερμανικό περιοδικό ειδικού τύπου - Motorrad. Στον διαγωνισμό αυτής της χρονιάς, ο μύθος της Vespa επικράτησε κερδίζοντας τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, με τα μοντέλα Vespa GTS 300 Super και Vespa LX 125ie. Το μοντέλο Vespa LX 125, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις του γερμανικού αναγνωστικού κοινού, επιβεβαιώνοντας την αγάπη τους για τη Vespa.

Περισσότεροι από 27.000 αναγνώστες του περιοδικού συμμετείχαν στην ψηφοφορία! Τα νούμερα αποκαλύπτουν την επιτυχία των μοντέλων, με τη Vespa GTS 300 Super να φθάνει το 24,5% και τη Vespa LX 125ie το 12,5% των προτιμήσεων του κοινού. Στην τελική κατάταξη, οι δυο Vespa άφησαν πίσω τους γνωστά μοντέλα όπως: Yamaha T-Max και Suzuki Burgman. Το βραβείο στα πολυαγαπημένα μοντέλα των Γερμανών και όχι μόνο αναβατών, απένειμε ο διευθυντής του περιοδικού Motorrad, Michael Pfeiffer σε τελετή που έγινε στο Dortmund. Η GTS 300 Super, αποπνέει φρέσκο αέρα και τη κομψότητα της Vespa στην κατηγορία άνω των 250κ.εκ. συνδυάζοντας το κλασικό και μοναδικό στυλ Vespa, με sport χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο ξεχωρίζει αφενός για τις μοντέρνες γραμμές που τονίζουν το κλασσικά διαχρονικό στυλ Vespa και αφετέρου για τα sport χαρακτηριστικά του. Εφοδιασμένη με 4βάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα που διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό, η Vespa GTS 300 Super διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής της, την άνεση, την ασφάλεια και τη μοναδικότητα της μάρκας Vespa.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου