Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ρεκόρ παραγωγής για το 2010 στο εργοστάσιο της Νissan

Το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Νissan Motor UK Ltd στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατέγραψε ρεκόρ παραγωγής για το 2010. Συγκεκριμένα, πέρυσι συναρμολογήθηκαν 423.262 οχήματα στις εγκαταστάσεις του Σάντερλαντ, ήτοι 36.707 περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το 2008 με 386.555 οχήματα.

Ο Kevin Fitzpatrick, Αντιπρόεδρος της Nissan στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραγωγή προϊόντων, δήλωσε σχετικά : «Το 2010 ήταν ένα έτος ορόσημο για το εργοστάσιο, με ένα μεγαλειώδες επίτευγμα από το παραγωγικό μας δυναμικό. Επιπλέον αυτή η απόδοση καταδεικνύει την αγάπη του καταναλωτικού κοινού για όλα τα μοντέλα Nissan που κατασκευάζουμε στο Σάντερλαντ, ιδιαίτερα δε για το Nissan QASHQAI όπως και για το νέο Nissan JUKE, μοντέλα τα οποία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εστιάζοντας σε τομείς όπως κόστος, ανταγωνιστικότητα, ποιότητα και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις των πελατών μας, έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε σημαντική ανάπτυξη των εργασιών μας. Αυτή η νικηφόρα συνταγή θα είναι το κλειδί για τη διασφάλιση τόσο των νέων προϊόντων στο μέλλον, όσο και της διαρκούς ανάπτυξης.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου