Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Εσείς τι κάνετε όταν σας σταματούν για έλεγχο;

Επιλογή #1: Δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε, παραμένετε ήρεμοι και συνεργάζεστε έτσι ώστε να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα και να συνεχίσετε τον δρόμο σας, έχετε και δουλειές.

Επιλογή #2: Παραμένετε ήρεμοι ακόμη και αν έχετε υποπέσει σε κάποιου είδους παράβαση ενώ ταυτόχρονα εξασκείτε τις απολογητικές σας ατάκες ή ξεκινάτε τα γιατροσόφια και τις προσευχές αν έχετε πιει λιγάκι παραπάνω.

Επιλογή #3: Ποιός αδαής και αυθάδης τόλμησε να σταματήσει εσάς για έλεγχο; Ποιός; Εσάς; Αγνοείτε τους πάντες και τα πάντα γιατί απλούστατα δεν ξέρουν ποιος είστε και τι ράμματα έχετε για τη γούνα τους. Αν είστε πολιτικός που χρησιμοποιεί eye-liner πατάτε και όποιον από τους αστυνομικούς σταθεί στο διάβα σας.

Επιλογή #4: Κάνετε ότι και ο συμπαθής φίλος παρακάτω...


Άκουσε κει, που θα μου πει να κατέβω και από την σκουτεριά ο φωσφοριζέ μ@#$*ας...

Νομίζαμε πως οι Ρώσοι είναι αυτοί που κατέχουν τα πρωτεία σε ακραίες αντιδράσεις στο δρόμο μιας και τα road rage παραδείγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το επιβεβαιώνουν πλήρως. Απ' ότι φαίνεται και οι Κινέζοι δεν πηγαίνουν πίσω.



Όπως και να έχει, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, χαρακτήρα και προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου και του κάθε οδηγού. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, πάντοτε διατηρείτε την ψυχραιμία σας ενώ οδηγείτε ή χρησιμοποιείτε γενικά το οδικό δίκτυο. Είμαστε σίγουροι πως έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να πιαστείτε στα χέρια με κάποιον άγνωστο για λόγους δευτερευούσης σημασίας και χωρίς να ξέρετε που ενδέχεται κάτι τέτοιο να σας οδηγήσει.





Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου