Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Μυστικές ευκαιρίες στις εκθέσεις Kia μόνο για τον Απρίλιο

Στον αέρα βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Kia Motors για το Rio με το οποίο η εταιρία προωθεί το μοντέλο της και επικοινωνεί νέες μυστικές ευκαιρίες για τους πελάτες της μόνο μέσω του δικτύου των επισήμων εμπόρων της.

Το Rio διατίθεται στην ελληνική αγορά με 2 κινητήρες βενζίνης 1.2lt με 85ps και 1.4lt με 109ps και 1 κινητήρα turbo diesel 1.1lt με 75ps. Όλοι οι κινητήρες προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, ενώ ειδικά η έκδοση Rio 1.1 Diesel με ISG έχει κατανάλωση μόνο 3,9lt/100Km και εκπομπές ρύπων 99g/Km που σημαίνει ότι απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η τιμή για την πρώτη 5-θυρη έκδοση Rio 1.2 instyle ανέρχεται στα € 10.790 (με απόσυρση) και διαθέτει Αir-condition, ABS, 6AB, ESP, HAC, RCD-MP3, με χειρι-στήρια στο τιμόνι, θύρα USB, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, προβολείς ομίχλης, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, αναδιπλούμενο κλειδί με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, trip computer. Στις πλουσιότερες εκδόσεις συναντάμε σύστημα εκκίνησης κινητήρα με start button, Bluetooth handsfree με αναγνώριση φωνής, φώτα ημέρας LED, parking radar, ζάντες αλουμινίου 16’’, αισθητήρα βροχής & σύστημα αυτόματης λειτουργίας προβολέων.

Οι μυστικές ευκαιρίες αφορούν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της Kia στο Picanto, στο Rio, στο Venga, στο Cee’d, στο Soul & στο Nέο Sportage παρέχοντας Δωρεάν Τέλη Κυκλοφορίας για 5 έτη. Η παροχή αυτή αναφέρεται στα έτη 2012-2016, αφορά αποκλειστικά τον 1ο κάτοχο του οχήματος και δεν είναι μεταβιβάσιμη, ενώ προϋποθέτει την τιμολόγηση των αυτοκινήτων έως τις 30 Απριλίου.

Επίσης η εταιρία προσφέρει νέες μειωμένες τιμές για όλες τις ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις cee’d με επιπλέον έκπτωση € 800 διαμορφώνοντας πλέον την τιμή του μοντέλου από € 10.700 (με απόσυρση).

To νέο Rio, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διαθέτει τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia καθώς επίσης και δωρεάν οδική βοήθεια για 1 έτος.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου