Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

ΠΠΡ 2012 Αργεντινή Ημέρα 2η (Σάββατο)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) κάνει στάση αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή. Έχουν ήδη προηγηθεί το Μόντε Κάρλο, η Σουηδία, το Μεξικό και η Πορτογαλία ενώ στο τέλος της δεύτερης μέρας ο Sebastian Loeb προηγείται οριακά (μόλις 0,1 δευτερόλεπτο η διαφορά) από τον team-mate του στη Citroen Mikko Hirvonen. Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Dani Sordo ενώ Sebastian Ogier και Petter Solberg βρίσκονται στην 8η και 11η θέση αντίστοιχα.


"Πραγματικά απόλαυσα την ειδική διαδρομή, ήταν φανταστική με όλα αυτά τα άλματα"

Ο Mikko Hirvonen για την ειδική διαδρομή 8, Amboy-Santa Monica I συνολικού μήκους 20,33 χιλιομέτρων.

"Ναι η αλήθεια είναι ότι έχασα λίγο χρόνο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο μιας και έκανα μερικά λάθη στην αρχή επειδή πίεζα πολύ σκληρά"

Ο Sebastian Loeb για το 1,5 δευτερόλεπτο διαφοράς που τον χώριζε από τον team-mate του στο τέλος του 3ου σκέλους."Πιέζω πάρα πολύ έτσι ώστε να βρεθώ ξανά στις βαθμολογούμενες θέσεις"

Ο Petter Solberg με το Ford Fiesta και μετά την εγκατάλειψή του την Παρασκευή εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα διεύθυνσης ύστερα από έξοδο.

"Σε ορισμένα σημεία είμαι πολύ γρήγορος και σε ορισμένα πολύ αργός. Το αυτοκίνητο δείχνει εξαιρετικά φλύαρο"

Ο Dani Sordo για τις επιλογές των ελαστικών του και τη συμπεριφορά του Fiesta.

Στο παρακάτω βίντεο μερικά στιγμιότυπα και δηλώσεις από την Παρασκευή με πρωταγωνιστές τους δύο πρώτους στην κατάταξη μέχρι στιγμής.

Μείνετε συντονισμένοι με τις εξελίξεις στο ΠΠΡ διαβάζοντας την στήλη και τα άρθρα της Πόπης Παπαμιχαήλ σε κάθε τεύχος του Autokinisimag.Πηγή: WRC, Citroen WRT


Περιοδικό Autokinisimag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου