Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ντοπαρισμένο σκαθάρι

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου Beetle από τη VW, ο οίκος βελτιώσεων ABT έρχεται να καταθέσει την δική του άποψη για το πως πρέπει να δείχνει, ή μάλλον καλύτερα να προκαλεί και να αποδίδει η δεύτερη ανανεωμένη εκδοχή του αειθαλούς σκαθαριού. 



Ο οίκος από το Allgäu έχει "βεβαρυμένο" ιστορικό όσον αφορά στη βελτίωση των μοντέλων της VW και δη του Beetle. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προσθέτει 40 ίππους στην απόδοση του δίλιτρου TFSI κινητήρα των 200 ίππων ενώ φροντίζει να φρεσκάρει και το σύστημα πέδησης με τις χαρακτηριστικές δαγκάνες να είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα φέροντας τον λογότυπο ABT. Τις μηχανικές βελτιώσεις ολοκληρώνουν τα ελατήρια της ABT καθώς και το βελτιωμένο σύστημα εξαγωγής με τις χρωμιωμένες οβάλ εξατμίσεις.




Η εξωτερική εμφάνιση διακρίνεται από ένα χαρακτηριστικό carbon look με κόκκινες πινελιές, λεπτομέρειες που σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα του αυτοκινήτου των φωτογραφιών ταιριάζουν γάντι και αναδεικνύουν έναν ιδιαίτερο δυναμισμό. Το πακέτο ολοκληρώνεται από τις πανέμορφες ζάντες (DR και CR σχέδια), με διαστάσεις που κυμαίνονται από 18 μέχρι 20 ίντσες.




Πηγή: ABT, VW


Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου