Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Οικολογικό βραβείο για το επαναστατικό Opel Ampera

Στο καινοτόμο, ηλεκτροκίνητο Νέο Opel Ampera απενεμήθη το ειδικό βραβείο ‘Eco-Friendliness’ - Περιβαλλοντικής Συμβατότητας. Σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, στο γνωστό πλέον χώρο, του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε φέτος η 6η κατά σειρά διοργάνωση και ψηφοφορία για το ‘Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012’. Η οργανωτική επιτροπή του θεσμού, αποτελείται από περιοδικά-ιδρυτικά μέλη CAR AND DRIVER, 4ΤΡΟΧΟΙ, DRIVE, AUTOCAR, και AUTOBILD, ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν επίσης εκλέκτορες από τις εφημερίδες Έθνος και Πρώτο Θέμα, το Ράδιο 9, τον ΑΝΤ1 Β. Ελλάδας και Σπορ του Βορρά.

Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, η Opel δημιούργησε ένα μοντέλο που εγκαινιάζει νέους κανόνες στην αυτοκίνηση, σαν μία βιώσιμη λύση που σέβεται το περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Ο κ. Λεωνίδας Μισσαλάκης, Marketing Manager της GM Hellas παρέλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής δηλώνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τη νέα διάκριση του Ampera, με το οποίο η Opel αποκτά ηγετικό ρόλο στον τομέα E-Mobility. Η ηλεκτροκίνηση σε συνδυασμό με την επέκταση της αυτονομίας σε 500+ χιλιόμετρα είναι το μεγάλο ατού του Ampera. Στόχος είναι η σταδιακή ανεξαρτητοποίηση από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χωρίς να επηρεάζονται τα επίπεδα άνεσης και καθημερινής χρηστικότητας. Ανυπομονούμε για την άφιξη του αυτοκινήτου στη χώρα μας και προσδοκούμε σε νέες διακρίσεις του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου