Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τώρα το NAVARA με νέους εξελιγμένους κινητήρες EURO V


Η Nissan, διαθέτει πλέον στην Ελληνική αγορά το κορυφαίο ΝΑVARA σε εκδόσεις που πληρούν τη νεώτερη οδηγία εκπομπών καυσαερίων EURO V.
Το Nissan ΝAVARA EURO V εφοδιάζεται με κινητήρες ακόμα πιο σύγχρονους, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση. Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο, έχουν σαν αποτέλεσμα το Nissan NAVARA EURO V να έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα αποτελεί η ελεύθερη κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έκπτωση και για το Nissan NAVARA ΕURO V φθάνει έως και τις 2.700 €, ενώ η τελική του τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 24.140 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το μοντέλο NAVARA της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου