Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Διαδραστική Toyota Ελλάς : Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο και προσφορές μέσω ίντερνετ

Η Toyota Ελλάς έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την εφαρμογή, «Web Exclusive Collection» με την οποία επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες Toyota, ενημερώνοντας τους αναλυτικά για κάθε προωθητικό πρόγραμμα ή ενέργεια που εφαρμόζει η εταιρεία, καθώς επίσης τους βοηθά να επιλέξουν αυτοκίνητο μέσα από προνόμια που παρέχει το συγκεκριμένο διαδικτυακό πρόγραμμα. Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ: webexclusive.toyota.gr/



Οι λόγοι που ώθησαν την εταιρεία στην υλοποίηση αυτής της ενέργειας είναι προφανείς και σχετίζονται με την αμεσότητα του Internet αλλά και της δυνατότητας να επιλέγουν οι ίδιοι οι πελάτες το χρόνο της ενημέρωσης.

Πως λειτουργεί ο «Web Exclusive Collection» κωδικός;

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας www.toyota.gr δηλώνει στη σχετική φόρμα το ενδιαφέρον του για το Web Exclusive Collection μοντέλο και εν συνεχεία λαμβάνει μέσω e-mail ή sms τον προσωπικό του αριθμητικό κωδικό από την Toyota, τον οποίο έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει. Εν συνεχεία προσκομίζει τον συγκεκριμένο αριθμητικό κωδικό σε όποιον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο του Δικτύου επιθυμεί και δικαιούται κατ' αποκλειστικότητα τα προνόμια της μοναδικής προσφοράς που έχει εξαγγείλει η εταιρεία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για το μήνα Ιανουάριο, η ενέργεια WEB EXCLUSIVE COLLECTION αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων Avensis, ενώ τα «on line» επιπλέον προνόμια του προγράμματος που λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες είναι: 2 χρόνια Δωρεάν Service & δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2012.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου