Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η Ferrari ζητά τα ηνιά της Ιταλίας, για να την βγάλει από την κρίση!

H πολιτική δεν είναι F1 αλλά ο 64χρονος πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, πιστεύει ότι συνδυάζονται! Έτσι, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ιταλική Προεδρία στις εκλογές του 2013, μέσω μιας ανοικτής επιστολής προς τα 40.000 μέλη της Italia Futura, σημειώνοντας τη δυσαρέσκεια και την αμηχανία του για ότι συνέβη στην Ιταλία το 2011, αλλά και γενικότερα για τις διεθνείς εξελίξεις.Αν κρίνουμε από την επιτυχία της επιχείρησής του μπορεί και να τα καταφέρει! Εσείς τι λέτε;



Η επιστολή του προέδρου της Ferrari Luca di Montezemolo:

«Την επόμενη χρονιά πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε την πολιτική σκηνή στην Ιταλία και να προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές του 2013. Όταν οι Ιταλοί ψηφοφόροι επιστρέφουν στις κάλπες, θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή του μια σειρά από νέες ιδέες και νέους ηγέτες γυρίζοντας έτσι την πλάτη τους σε μια περίοδο συνολικής αποτυχίας στην ιταλική πολιτική. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι Ιταλοί να θέλουν να δουν τα ίδια παλιά πρόσωπα, τους πολιτικούς δηλαδή που άφησαν την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Είναι απόλυτη προτεραιότητα για την Ιταλία η αλλαγή των πολιτικών της ηγετών.

Για το λόγο αυτό, οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι απλή υπόθεση ρουτίνας. Θα είναι μια ημερομηνία με ιστορία, η οποία ουσιαστικά σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο δημόσιο βίο. Το 2012, η ItaliaFutura θα εργαστούμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση προωθώντας νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, που αξίζουν στην Ιταλία. Επίσης, θα εργαστούμε σκληρά για να προτείνουμε ρεαλιστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στη χώρα. Το πρώτο πράγμα που πρόκειται να προτείνουμε είναι το άλας του κράτους και τη μείωση του δημόσιου χρέους.

Luca di Montezemolo, ο μελλοντικός πρόεδρος της Ιταλίας»


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου