Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η Hyundai εντάσσεται στην ACEA από τον Ιανουάριο του 2012

Μέλος της ACEA (Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων) αποτελεί η Hyundai από την 1η Ιανουαρίου 2012, η οποία απαρτίζεται από 17 ακόμη κατασκευαστές αυτοκινήτων, λεωφορείων και φορτηγών της Ευρώπης.
Η Γενική Συνέλευση της ACEA αποδέχθηκε την αίτηση της Hyundai τον Ιούνιο του 2011 για ένταξη στην ένωση.

Ο κ. Chang Kyun Han, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Ως μια σημαντική ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, η Hyundai προσδοκά να συμβάλει πλήρως στις εργασίες της ACEA. Μοιραζόμαστε τη δέσμευση των μελών της ACEA στο να τεθεί η στρατηγική σημασία του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας στο επίκεντρο της χάραξης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Πιο συγκεκριμένα, θα συνεργαστούμε με τους συναδέλφους μας μέσω του έργου CARS21 της Επιτροπής και με άλλους τρόπους να υπογραμμίσει την ανάγκη για μια αποτελεσματική βιομηχανική πολιτική και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για την επίτευξη διαρκούς κάλυψης αναγκών της αυτοκίνησης. Επιπλέον, θα στηρίξουμε τις προσπάθειες της ACEA για την ανάπτυξη διεθνών εμπορικών συμφωνιών που βελτιώνουν σημαντικά την πρόσβαση των ευρωπαίων κατασκευαστών σε αγορές ανά την υφήλιο ". κατέληξε ο κ. Han.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου