Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μικρό ατύχημα για τον Ραικόνεν

Ο Κίμι Ραικόνεν, ο οποίος είχε ένα ατύχημα με snow mobile, ευτυχώς όμως για αυτόν το ξεπέρασε, με ένα μόνο πρησμένο καρπό.

Ο Φινλανδός οδηγός συμμετείχε σε αγώνα snow mobile στην Αυστρία αλλά είχε χθες μια άσχημη πτώση στην αρχή της εκδήλωσης με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με έντονους πόνους στον αριστερό του καρπό.



Αρχικά υπήρξαν φόβοι μήπως ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, αλλά τελικά η Renault μέσω του Tweeter ανακοίνωσε ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. «Μιλήσαμε με τον Κίμι. Δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχούμε, το μόνο που έχει είναι ένας πρησμένος καρπός. Ισως να το ξαναδεί την Δευτέρα, αυτό είναι όλο», ανέφερε η ομάδα του Ενστοουν.

Οπως υπογράμμισε ο επικεφαλής του αγώνα, ο γιατρός της εκδήλωσης εξέτασε τον αριστερό καρπό του Ραικόνεν με τον Φινλανδό οδηγό να φοράει πλέον έναν επίδεσμο.

Το ατύχημα έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τη συμφωνία του 32χρονου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητής της Formula 1 με τη Renault για να είναι ο ένας από τους οδηγούς της το 2012. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Ρομάν Γκροσέαν, ενώ η ομάδα του Ενστοουν από την επόμενη χρονιά θα ονομάζεται Lotus.

Πηγη: Ναυτεμπορική

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου