Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Τop Ten με τα αμάξια που σε εμπνέουν να τα κλέψεις!

Δημοσιεύθηκε χτες, στην Αμερική, μια έρευνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2009, η οποία παρουσιάζει τα αυτοκίνητα που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των ληστών. Ένα top ten δηλαδή με τα αυτοκίνητα που σε εμπνέουν περισσότερο να τα κλέψεις!


Σύμφωνα με αυτήν, οι ληστές προτιμούν να κλέψουν ένα αμάξι υψηλών επιδόσεων παρά ένα όχημα "μαζικής κατανάλωσης",που θα τους απέδιδε περισσότερα λεφτά αφού πουλιέται ευκολότερα για ανταλλακτικά. Η Audi S8 και η Shelby GT500 Mustang είναι τα δύο αμάξια που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας(και στα όνειρα των αμερικανών ληστών, που από ότι φαίνεται έχουν μεγαλώσει και αυτοί με εκπομπές τύπου Top Gear!)

Η λίστα από το τέλος προς την αρχή είναι η εξής:

10. Mercedes CL-Class
9. Cadillac STS
8. Infiniti M35/M45
7. Chrysler 300
6. Mitsubishi Galant
5. Honda S2000
4. Dodge Charger
3. BMW M5
2. Ford Shelby GT500
1. Audi S8

Βέβαια, η έρευνα διευκρινίζει ότι άλλα είναι τα αυτοκίνητα που θέλουν να κλέψουν και άλλα αυτά που εντέλει κλέβουν οι ληστές. Π.χ. για το 2009, το Toyota Camry ήταν το αυτοκίνητο που πωλήθηκε περισσότερο στην Αμερική, άρα και αυτό που έκλεψαν περισσότερο!Πάντως, καλού -κακού, αν είστε στην ευχάριστη θέση να έχετε ένα από τα παραπάνω αυτοκίνητα κλειδώστε το στο γκαράζ!


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου