Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σούπερ-ευκαιρία: αγόρασε αυτοκίνητο από διαδικτυακή δημοπρασία!

Στις 18 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (Ο.Δ.Δ.Υ.)θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική δημοπρασία επιβατικών οχημάτων, που είχε αναβληθεί ένα μήνα πριν λόγω απεργιών. Στην λίστα των κατασχεμένων οχημάτων προς πώληση, έχουν προστεθεί άλλα 26 οχήματα προς κυκλοφορία (επιβατικά, φορτηγά και δίκυκλα). Πρόκειται για σούπερ-ευκαιρία, γιατί για πρώτη φορά οι τιμές εκκίνησης είναι τόσο χαμηλές. Αν υπολογίσετε και την έκπτωση 30% που υπάρχει για αγορά τοις μετρητοίς ή τις 72 άτοκες δόσεις θα καταλάβετε γιατί ποσά μιλάμε!



Η δημοπρασία ξεκινάει στις 10 το πρωί. Στην ιστοσελίδα του OΔΔΥ θα βρείτε αναλυτικό πίνακα με τα αυτοκίνητα προς πώληση και τα χαρακτηριστικά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ηλεκτρονική δημοπρασία είναι η εγγραφή στο σύστημα ηλεκτρονικών δημοπρασιών και η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την πιστοποίηση του χρήστη, το αργότερο δυο (2) ημέρες πριν την διεξαγωγή της δημοπρασίας.

Για να δείτε προηγούμενα άρθρα τoυ autokinisiblogspot με πληροφορίες για τις εγγραφές και την ηλεκτρονική δημοπρασία πατήστε εδώ


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου