Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα μέσω FB έκανε σήμερα η νέα BMW σειράς 3

Πριν λίγες ώρες έκανε το ντεμπούτο της η νέα BMW σειρά 3, μέσω FB, παρακαλώ! Η βαυαρέζικη αυτοκινητοβιομηχανία πρωτοπόρησε επιλέγοντας να μην παρουσιάσει για πρώτη φορά σε κάποιο "σαλόνι", όπως συνηθίζεται αλλά να παρουσιάσει διαδικτυακά το νέο της καμάρι και μάλιστα σήμερα, μια μέρα μετά την λήξη του Σαλονιού της Φρανκφούρτης.


Οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης γενιάς της BMW 3, του πιο ευπώλητου premium sedan στον κόσμο ανέβηκαν στο διαδίκτυο στις 16.00, ώρα Ελλάδος, από τις εγκαταστάσεις της BMW. Οι προσδοκίες όλων όσων περίμεναν με ανυπομονησία το νέο τετρακίνητο, δεν διαψεύστηκαν στο παραμικρό!

Εμφανισιακά, η μπέμπα αδυνάτησε κατά 40 κιλά, έχει αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, στην κεντρική εισαγωγή αέρα του μπροστινού τμήμα αλλά και σε άλλα μέρη του αμαξώματος. με τα χαρακτηριστικά "νεφρά" αλλά και στα υπόλοιπα μέρη τουhttp://www.blogger.com/img/blank.gif αμαξώματος θα προσαρμόσουν το σχεδιαστικό προφίλ του πιο πετυχημένου, εμπορικά, premium sedan του πλανήτη, στα πρότυπα των μεγαλύτερων προτάσεων του Βαυαρού κατασκευαστή.

Πολύς λόγος γίνεται για τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων TwinPower με απόδοση στους 184 και 245 ίππους. Στην ελληνική αγορά αναμένεται να εισαχθεί αρχικά η δεύτερη έκδοση με κινητήρα 1.6 λίτρων με Turbo και απόδοση στους 136 ίππους.

Την περιμένουμε στις εκθέσεις της Ελλάδας το 2012, όταν θα παρουσιασθεί επισήμως και θα διοχετευθεί στην αγορά.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην Facebook σελίδα της BMW πατήστε εδώ

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου