Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

OPC Performance Training


Με επιτυχία και τις πιο θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός "OPC Performance Training. Οδήγησε στο όριο!" που πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της Opel στο facebook https://www.facebook.com/OpelGR. Στόχος του διαγωνισμού, η επαφή με το δυναμικό “DNA” της μάρκας και η δοκιμή των κορυφαίων εκδόσεων της σειράς OPC! Οι τυχεροί που κληρώθηκαν, απόλαυσαν μια μοναδική οδηγική εμπειρία, στην πίστα δοκιμών της Opel στο Dudenhofen, της Γερμανίας.  Eνα διήμερο (10-11 Σεπτεμβρίου) οδήγησης στο “όριο” κάτω από τις οδηγίες της έμπειρης αγωνιστικής ομάδας OPC. 

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της Opel, την οποία εκπροσωπούσαν 8 Σύμβουλοι Πωλήσεων, 6 Ειδικευμένοι Τεχνικοί και 5 εκπρόσωποι της GM Hellas.  Φυσικά, δεν έλλειψε η δημοσιογραφική κάλυψη.  Κοινό χαρακτηριστικό της όλης της ομάδας…  ο ενθουσιασμός και το πάθος για τη δυναμική οδήγηση Opel! 

Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη γραφική Hanau, ενώ η δεύτερη στην εκπαίδευση OPC,  η οποία αποτέλεσε την πιο συναρπαστική εμπειρία του Σαββατοκύριακου. Στο Κέντρο Δοκιμών της Opel, στο Dudenhofen, μετά από ένα σύντομο ‘briefing’ από την έμπειρη αγωνιστική ομάδα OPC, η ομάδα πέρασε στη δράση και η αδρεναλίνη ανέβηκε…  ζέσταμα, σλάλομ, απότομη αλλαγή πορείας και επαναφορά, φρενάρισμα πανικού και γρήγορη οδήγηση και “τελικές” στην οβάλ πίστα του Κέντρου.  Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την αδρεναλίνη να φθάνει στα ύψη!

Η Opel έδωσε πάλι την ευκαιρία σε πελάτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδηγώντας στο όριο, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στην πίστα και κυρίως αποκτώντας ικανότητες, για ασφαλέστερη οδήγηση στις καθημερινές τους μετακινήσεις!

Όλο το υλικό από την εκδήλωση, όπως φωτογραφίες από την πίστα, οι χρόνοι που επιτεύχθηκαν αλλά και σχόλια από τους συμμετέχοντες, είναι διαθέσιμο στη σελίδα της Opel  www.facebook.com/OpelGR

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου