Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινοπωρινές τιμές για τα αγαπημένα μοντέλα Liberty και Carnaby με όφελος έως 240 €

Φθινόπωρο… επιστροφή στην καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς ζωής…

Η Piaggio όμως είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας την ιδανική λύση για οικονομικές μετακινήσεις χωρίς άγχος και περιορισμούς! Τώρα τα αγαπημένα μοντέλα με μεγάλους τροχούς Liberty και Carnaby διατίθενται σε νέες μειωμένες τιμές και υπόσχονται ευελιξία και λειτουργικότητα

  • Liberty 125: 1.890€ από 1.975€
  • Liberty 150: 1.990€ από 2.185€
  • Carnaby 300 Cruiser: 3.590 από 3.830

Liberty 125/150

Το Piaggio Liberty, ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατηγορία των «ελαφρών» σκούτερ με μεγάλους τροχούς, γεννήθηκε για να ζει μέσα στην πόλη.

Η όψη του Liberty χαρακτηρίζεται από τον ελαφρά τριγωνικό προβολέα στο τιμόνι και την κομψή προστατευτική ποδιά για τα πόδια, και τονίζεται από στοιχεία χρωμίου.

Για να ενισχύσουν τον αστικό χαρακτήρα του Liberty, οι σχεδιαστές της Piaggio έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης. Η σέλα επιτρέπει στους οδηγούς όλων των αναστημάτων να ακουμπούν με ευκολία τα πόδια τους στο έδαφος, προσφέροντας τέλειο έλεγχο του οχήματος ενώ είναι άνετη και για το συνεπιβάτη. Επιπλέον διαθέτει πίσω σχάρα και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων εξασφαλίζεται όχι μόνο από το μεγάλο και πρακτικό επίπεδο πάτωμα αλλά και από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος demi-jet.

Carnaby 300 Cruiser

Το Carnaby 300 Cruiser είναι ο κυρίαρχος στις καρδιές εκείνων που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό σχεδίασης, άνεσης και επιδόσεων για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

Είναι εφοδιασμένο με κινητήρα νέας γενιάς Piaggio QUASAR 300 με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ξεχωρίζει για τη μοναδική και κομψή γραμμή του και είναι κατάλληλο για όλους τους αναβάτες χάρη στο χαμηλό ύψος και τον εργονομικό σχεδιασμό της σέλας.

Το Carnaby 300 Cruiser διακρίνεται στην κατηγορία του για τον κορυφαίο εξοπλισμό και τη σημασία που έχει δοθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια και διαθέτει επίπεδη ποδιά για μεγαλύτερη λειτουργικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Υπόσχεται δυνατές επιδόσεις αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας χάρη στους μεγάλους τροχούς 16 ιντσών με φαρδιά λάστιχα και το δυνατό σύστημα φρένων.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου