Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Νικητής υψηλών ταχυτήτων


Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού της Abarth στο Facebook, που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Η κλήρωση ανέδειξε τον πρώτο μεγάλο νικητή, ο οποίος κέρδισε ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα, στη Monza της Ιταλίας, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Grand Prix της Formula 1, στις 9 με 11 Σεπτεμβρίου!

O ίδιος ο νικητής, Τζέημς Παπαμώρος, μας είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία από κοντά. Ήταν όνειρό μου να ακούσω από τις πρώτες θέσεις τον ήχο των μηχανών της Formula 1. Αγαπώ την Abarth, κι όταν έμαθα για το διαγωνισμό μπήκα αμέσως να δηλώσω συμμετοχή. Σας ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο!»

Η FGAH, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και επενδύοντας στα social media, ανοίγει κανάλι επικοινωνίας με τους φίλους της και προσφέρει πλούσια δώρα στους fan της. Έτσι λοιπόν, ο διαγωνισμός της Abarth γνώρισε από τις πρώτες ημέρες πολύ μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.500 φίλους, καθώς οι fan της αγαπημένης ιταλικής μάρκας, συμμετείχαν κάθε ημέρα κάνοντας Like στη σελίδα Abarth στο Facebook, διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σελίδα της Abarth στο Facebook οι φίλοι της μάρκας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα προϊοντικά νέα που αφορούν τα μοντέλα Abarth 500 & 500 cabrio και Punto Evo. Επιπλέον γίνεται αναφορά στις αγωνιστικές δραστηριότητες της μάρκας αλλά και στις δυνατότητες αναβάθμισης των μοντέλων της στον τομέα των επιδόσεων. 

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και θα κληρωθούν εντυπωσιακά είδη merchandizing της Abarth. Γι΄ αυτό, κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/Abarth.Greece και μπορεί να είστε εσείς από τους τυχερούς που θα κερδίσουν στην επόμενη μεγάλη κλήρωση της 9ης Δεκεμβρίου 2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου