Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

90 χρόνια ο μύθος του αετού...

Στις 16,17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011 στο Mandello del Lario, θα διοργανωθεί το μεγαλύτερο MOTO GUZZI PARTY για τον εορτασμό των 90 χρόνων της ιστορικής μάρκας, στα πλαίσια της διοργάνωσης GMG 2011 (Giornati Mondiali Guzzi)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο Guzzi World Days, ένα σημαντικό γεγονός που διαρκεί τρείς ημέρες γεμάτες πάθος και είναι αφιερωμένο στις μοτοσυκλέτες και τον μύθο του αετού από το Mandello del Lario.

Το Mandello del Lario η πόλη που θεωρείται το ιστορικό σπίτι της Moto Guzzi από το 1921, προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους από όλο τον κόσμο σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός που υπόσχεται να ξεπεράσει σε επιτυχία όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις. Το GMG 2011 θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γιορταστεί η 90η επέτειος του αετού του Mandello αφού αναμένονται πολυάριθμες συμμετοχές από όλες τις γύρω περιοχές και τους δήμους σε ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις, μουσική και διασκέδαση.

Το ιστορικό σπίτι της Moto Guzzi στην Via Parodi 57, θα είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους της μάρκας για να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Moto Guzzi.

Από την κεντρική είσοδο, οι επισκέπτες θα μπορούν να ακολουθήσουν μια διαδρομή που θα τους οδηγήσει σε σημαντικά γεγονότα του θρύλου της Moto Guzzi, όπως την επιβλητική αεροσήραγγα, το τμήμα παραγωγής και το μουσείο της Moto Guzzi που περιλαμβάνει περισσότερα από 150 μοντέλα που αντιπροσωπεύουν την μαζική παραγωγή της εταιρίας, τα αγωνιστικά μοντέλα αλλά και τα πρωτότυπα.

Επιπλέον έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους σχεδιαστές του Guzzi Style Centre οι οποίοι θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση για το μοναδικό χαρακτηριστικό στιλ των μοντέλων του σήμερα αλλά και του αύριο και ένας χώρος multimedia στο τέλος της διαδρομής που ολοκληρώνει την επίσκεψη στο Technological Treasure Trove.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί η ιστορική παρέλαση και η συναυλία δίπλα στην λίμνη, η καθιερωμένη βράβευση με έπαθλα των MOTOGUZZI clubs και το προγραμματισμένο test ride όλων των μοντέλων της μάρκας: τη ναυαρχίδα Norge GT 8V, το περιπετειώδες Stelvio 8V το οποίο θα υπάρχει διαθέσιμο και σε έκδοση με όλα του τα αξεσουάρ, αλλά και το εντυπωσιακό V7 Classic.

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης με κάθε λεπτομέρεια για τις δραστηριότητες του τριημέρου και δυνατότητα προεγγραφών για τη συμμετοχή στην εκδήλωση GMG 2011 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της MOTOGUZZI www.motoguzzi.com.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου