Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως για το Nissan QASHQAI

Η Nissan Motor Co. Ltd., ανακοίνωσε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του Qashqai ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο παγκοσμίως (με στοιχεία βασισμένα στο τέλος του Ιανουαρίου 2011).


To Qashqai έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Μάρτιο του 2007 και ακολούθως την ίδια χρονιά στην Ιαπωνία και στις υπόλοιπες αγορές της Υφηλίου. Χωρίς καμιά εξαίρεση, όλες αυτές οι αγορές εξήραν την ποιότητα και την υψηλή απόδοση του νέου αυτού μοντέλου της Nissan.

Eιδικά για την Ευρώπη, το Qashqai αποτέλεσε κάτι το διαφορετικό για την αγορά αυτοκινήτου αποπνέοντας ένα έντονο αλλά συνάμα και διακριτικό στυλ. Με μια εμφάνιση μεταξύ ενός παραδοσιακού hatchback και ενός ακμαίου, υπερυψωμένου SUV, το Qashqai κατάφερε επιτυχώς να συνδυάσει δύο διαφορετικές κατηγορίες και να ικανοποιήσει με αυτό τον τρόπο στο έπακρο, τη φαντασία του αγοραστικού κοινού. Όντας ανανεωμένο από τον Μάρτιο του 2010 με φρέσκο design και βελτιστοποιημένη τόσο την κατανάλωση του καυσίμου όσο και των εκπομπών CO2, συνεχίζει ακάθεκτο την δυναμική πορεία του και παραμένει ο “στυλοβάτης” των μοντέλων της Nissan επί 4 συναπτά έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει αρκετά βραβεία του ‘Car of the Year' σε πολλές χώρες, όπου μάλιστα αυτή την χρονιά, κατατάχθηκε τρίτο από την Γερμανική –και μεγαλύτερη στην Ευρώπη- λέσχη αυτοκινήτου, την ADAC, λαμβάνοντας το βραβείο Yellow Angel για την ποιότητά του. Μάλιστα αποτελεί το μοναδικό μη ευρωπαϊκής προέλευσης αυτοκίνητο που λαμβάνει αυτή τη διάκριση στην Γερμανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου