Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ CITROËN DS4 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το Citroën DS4, το δεύτερο μοντέλο της σειράς DS, ψηφίστηκε ως το «Πιο Όμορφο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» από περισσότερους από 60.000 χρήστες του διαδικτύου σε 62 χώρες. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Frédéric Banzet, Διευθύνων Σύμβουλος της Citroën, σε επίσημη τελετή στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ αυτοκινήτου στις 27 Ιανουαρίου.

Παράλληλα με την αναγνώριση από το κοινό, μια επιτροπή που συστάθηκε ειδικά για το φεστιβάλ και αποτελείτο από προσωπικότητες του χώρου του design, του αθλητισμού και της τέχνης απένειμε στο DS4 τον τίτλο του Ομορφότερου Εσωτερικού, αναγνωρίζοντας την ποιότητα και το φινίρισμα τόσο του DS4, όσο και συνολικά της σειράς DS.

 
Το Citroën DS4, παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι και αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της φιλοσοφίας “Créative Technologie”. Το DS4 συνεχίζει τη φιλοσοφία της σειράς DS όπου η εκλεπτυσμένη αισθητική και η αψεγάδιαστη ποιότητα συνδυάζονται με την οδηγική ευχαρίστηση και την προηγμένη τεχνολογία.

Ο σχεδιασμός του DS4 εκφράζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου με την πρώτη ματιά, χάρη στις δυναμικές αναλογίες και τις όμορφες στιλιστικές λεπτομέρειες. Το προφίλ που τονίζεται από τους στιβαρούς θόλους που περικλείουν τροχούς διαμέτρου έως 19 ιντσών και οι αρμονικές αναλογίες κάνουν προφανή το λόγο που το κοινό έδειξε την προτίμηση του στο DS4.

Όπως ακριβώς εξωτερικά έτσι και το εσωτερικό του DS4 αποπνέει δυναμισμό και εκλεπτυσμένο γούστο. Η επιλογή των υλικών, και η κορυφαία αίσθηση απτής ποιότητας προσφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα, η οποία ενισχύεται από το εντυπωσιακό πανοραμικό παρμπρίζ, στοιχεία που κέρδισαν τους κριτές.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου