Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μωρέ ποιός είναι Allan Rushforth;

Ο κ. Allan Rushforth αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα
καθώς η Hyundai προετοιμάζεται για το 2011

Τα νέα καθήκοντα του κ. Allan Rushforth ως Ανώτερου Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή Επιχειρήσεων (COO), με ευθύνη για τις ευρωπαϊκές επιχειρησιακές λειτουργίες της εταιρείας με άμεση ισχύ, ανακοίνωσε η Hyundai Motor Europe.

Από τότε που ανέλαβε το ρόλο του Αντιπροέδρου της εταιρείας το 2007, ο κύριος Rushforth άφησε το στίγμα του σε μια χρονική περίοδο ισχυρής και σταθερής ανάπτυξης για τη Hyundai στην Ευρώπη, επιτυγχάνοντας φιλόδοξους στόχους πωλήσεων, εξασφαλίζοντας υψηλότατα επίπεδα ικανοποίησης πελατών και σταθερή κερδοφορία για τις αντιπροσωπείες, κι όλα αυτά στη σημαντικότερη, κατά τη Hyundai, περιφέρεια στον κόσμο.

Η Hyundai φαίνεται αποφασισμένη να σημειώσει τις καλύτερες ετήσιες πωλήσεις της στην ιστορία για την Ευρώπη, με περισσότερες από 330.000 μονάδες να έχουν πουληθεί από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο του 2010. Όλα αυτά μεταφράζονται σε μερίδιο 2,6% στην αγορά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ. Η συμβολή του κυρίου Rushforth σε αυτή την επιτυχία επικροτήθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2010 στο Παρίσι, όπου του απονεμήθηκε ο τίτλος «Sales and Marketing Executive Eurostar», σε αναγνώριση του ως ηγετικού στελέχους πωλήσεων και μάρκετινγκ, από το κορυφαίο δημοσίευμα για την αυτοκινητοβιομηχανία στη Ευρώπη, το Automotive News Europe.

Ο Chang-Kyun Han, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Η Hyundai παγιώνεται ως ένας από τους βασικούς παίκτες στην Ευρώπη και η συνεισφορά του Allan στην πρόσφατη πρόοδο της εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητα σημαντική. Έχει συμβάλει στην αύξηση του επαγγελματισμού στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των δραστηριοτήτων διανομής.»

«Αναμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία το 2011 και τις συναρπαστικές δυνατότητες που επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Από τη νέα του θέση, ο Allan θα συνεχίσει να προσφέρει την πολύτιμη καθοδήγηση του στην αφοσιωμένη ομάδα μας», κατέληξε ο κύριος Han.

Ο νέος Ανώτερος Αντιπρόεδρος και COO, κύριος Rushforth, πρόσθεσε: «Όταν ήρθα στη Hyundai, πριν από περισσότερα από τρία χρόνια, είχαμε μόλις λανσάρει το i30. Το μοντέλο αυτό αποδείχθηκε σημείο καμπή για την εταιρεία και ήταν τιμή μου να δουλέψω με τους συναδέλφους μου από τότε, με ύστατο στόχο την αναβάθμιση της εικόνας μας στο μυαλό των Ευρωπαίων οδηγών.»

«Η νέα χρονιά αντιπροσωπεύει μία συναρπαστική νέα φάση στο ταξίδι της Hyundai στην Ευρώπη με την παρουσίαση του εκπληκτικού μεσαίου αυτοκινήτου της εταιρείας (κατηγορία D-segment), του i40, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2011 στη Γενεύη. Ανυπομονώ να βοηθήσω τη Hyundai από τη νέα μου θέση να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές της στην Ευρώπη και να συμβάλω στην περαιτέρω επιτυχία της», τόνισε ο κος Rushforth.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου