Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚIΝΗΤΟ ΤΗΣ ΝISSAN


H Nissan ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση του ολοκαίνουργιου, 100% ηλεκτροκίνητου, μηδενικών ρύπων Nissan LEAF, του οποίου οι πωλήσεις ξεκινούν στις 20 Δεκεμβρίου στην εγχώρια(Ιαπωνική) αγόρα. Θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ, επίσης μέσα στο μήνα Δεκέμβριο και η Ευρωπαϊκές αγορες στις αρχές του 2011. Υπολογίζετε ότι εντός 2012 θα έχει ολοκληρωθει η δίαθεση παγκοσμίως.

Η Νissan στοχεύει να κατακτίσει ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς, προσφέροντας ένα νέο τρόπο μετακίνησης σε μια μοντέρνα οικολογική κοινωνία. Επιτυχάνει εξαιρετική βαθμολογία σε ότι αφορά τα νουμέρα με την απουσία όλων των στοιχείων της εξάτμισης συμπερελαμβανομένου και του διοξειδίου του άνθρακα. Το LEAF κινήτε με μια μπαταρία Λιθίου και έναν ηλεκτροκινητήρα. Προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία, με ομαλά δυνατή επιτάχυνση και ηχομόνωση, που μπορεί να συγκρυθεί με αυτά των πολυτελών μοντέλων, σε όλο το φάσμα του κοντέρ χιλιομέτρων. Η σωστή κατανομή του κέντρου βάρους προσφέρει πολύ καλή ευστάθια.

Με στόχο να γίνει η Nissan ο ηγέτης στην «οικολογική» μετακίνηση (zero-emition mobility), σε συνδιασμό με την Reault, έχει υπογράψει πάνω από 80 συμφωνίες, με κυβερνήσεις και εταιρίες παγκοσμίως

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου