Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

H Mitsubishi βάζει στη "πρίζα" τους Αμερικάνους

Η Αμερικάνικη έκδοση του i-MiEV της Mitsubishi Motors κάνει  Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Παγκόσμια πρεμιέρα της Αμερικάνικης έκδοσης του ηλεκτρικού i-MiEV θα πραγματοποιήσει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο LA AUTO SHOW (LAAS) που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες από την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Επιπλέον, το Outlander Sport compact CUV (RVR στην Ιαπωνία, ASX στην Ευρώπη), που θα πωλείται στη Β. Αμερική από τα τέλη της φετινής χρονιάς καθώς και άλλα βασικά μοντέλα που προορίζονται γι’ αυτή την αγορά θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα του LAAS.

Η Αμερικάνικη έκδοση του i-MiEV, συγκριτικά με τα i-MiEV Ιαπωνικών και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, έχει μία βελτιωμένη, διευρυμένη δομή αμαξώματος που εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τέσσερις ενήλικες και ικανοποιεί άριστα τις προσδοκίες των Αμερικανών καταναλωτών. Επιπλέον, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του Αμερικανικού i-MiEV είναι νέοι. Αερόσακοι με αισθητήρα ανίχνευσης συνοδηγού και έλεγχο έντασης διόγκωσης, Tire Pressure Monitoring System (TPMS) και Active Stability Control (ASC) αποτελούν στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού.

Συνδυάζοντας ένα κινητήρα 2L MIVEC* με κιβώτιο INVECS** III-CVT Sportronic (εξατάχυτο sport-mode CVT) (πεντατάχυτο μηχανικό διατίθεται με μερικές εκδόσεις), το Outlander Sport προσφέρει ανώτερες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων μέσα από τις διαστάσεις ενός μικρομεσαίου CUV που μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα.


*:Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system
**:Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System

Έλα που στην Ελλάδα ακριβαίνει ΚΑΙ το ρεύμα...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου