Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Με τέτοιο λαμπρό στρααατοοοο...

Mercedes Benz GD290 ή αλλιώς H Καναδέζα - "Πάμε για όνια"..

 Jeep Mercedes Benz, GD290,
με πολυβόλο MG3762

Jeep Mercedes Benz, GD290,
Φορέας ΠΑΟ 106 χιλιοστών

Mercedes Benz, GD 290, Φορέας MILAN

Mercedes Benz, GD 290, Φορέας TOW
Στις παραπάνω φωτογραφίες ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το όπλο. Μην ρωτάτε τζάμπα την ΕΛΒΟ. Η Καναδέζα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα οχήματα του στρατού, αφού κάνουν όλες τις μικρές δουλειές εντός και εκτός στρατοπέδου και συνήθως εξυπηρετούν και τις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας, και γιαυτό τα βλέπουμε καθημερινά στον δρόμο.
Ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι ο μοναδικός που τα χρησιμοποιεί και τροποποιεί αφού σύμφωνα με την WIKIPEDIA υπάρχουν στον στρατό της Αργεντινής, Αυστραλίας, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Καναδά, Κροατίας, Δανίας, Εσθονίας, Φιλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Λουξεμβούργου, Μαλαισίας, Μεξικού, Κορέας, Νορβηγίας, Πολωνίας, Σερβίας, Σιγκαπούρης, Σλοβενίας, Σλοβακίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Αγγλίας, Η.Π.Α., Ουκρανίας και στο Βατικανό!!! Όποιος ξαναμιλήσει για την πολιτική μαρκετινγκ της Mercedes ας ξαναδιαβάσει τις παραπάνω χώρες!

Οι επιδόσεις τρομάζουν. Τι; Δεν σας τρομάζουν;
Μercedes GD290
Ροπή: 19,2κιλά στις 2300στροφές/λεπτό
Μέγιστη ιπποδύναμη 95 ίπποι στις 4000 στροφές/λεπτό
Κυβικά: 2874
Τελική ταχύτητα: 137χλμ/ω
0-100χλμ/ω: 24,8δευτερόλεπτα
Βέβαια κάθε χώρα έχει τις δικές της παραλλαγές οχημάτων Mercedes G, αλλά δεν θα ήταν φοβερό prestige να είχαμε την έκδοση Brabus G V12 Biturbo στον Ε.Σ; Εκεί να βλέπατε αιτήσεις για ΕΠΟΠ!!

Brabus στον Ε.Σ.; Μα γιατί όχι;
Επίσημη ιστοσελίδα ΕΛΒΟ: Κλίκ!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου