Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πολεμικό ανακοινωθέν από την... F1:Εγκατέλειψε το Μπαχρέιν μέλος της Force India

Ολοκληρώθηκε η προσέλευση των ομάδων στο Μπαχρέιν όπου την Κυριακή (22/4) θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας της σεζόν. Ωστόσο συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις και σε μια από αυτές βρέθηκαν και τέσσερις μηχανικοί της Force India.Aναγκάστηκαν να σταματήσουν στον αυτοκινητόδρομο, καθώς μπροστά στα μάτια τους βρίσκονταν σε εξέλιξη συγκρούσεις των αστυνομικών με διαδηλωτές. Έγινε και ρίψη βομβων μολότοφ, δίχως όμως να κινδυνεύσει η υγεία τους.


Ακούγοντας τα νέα ένα μέλος της Force India, εγκατέλειψε το Μπαχρέιν. Όταν ρωτήθηκε ο οδηγός της ινδικής ομάδας, Nίκο Χούλκενμπεργκ καταδίκασε το γεγονός και πρόσθεσε πως "βρισκόμαστε στο Μπαχρέιν για ένα αθλητικό γεγονός, τίποτα άλλο".

Οι οδηγοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού καλούνται να απαντήσουν για το αν θεωρούν σωστό να αγωνιστούν στο Μπαχρέιν κι ενώ μαίνεται ο κοινωνικός αναβρασμός δίπλα τους.

Τέλος, δύο δημοσιογράφοι του Associated Press δεν θα καλύψουν τον αγώνα. Παρουσιάστηκαν προβλήματα με τη βίζα τους. Η βάση τους βρίσκεται στο Ντουμπάι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο και άλλοι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε επιχειρήσεις Τύπου στον Περσικό Κόλπο δεν μπορούν να εισέλθουν στο Μπαχρέιν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου