Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Aνακαλούνται 237 Renault Kangoo II στην Ελλάδα

Όσοι έχετε αγοράσει Renault Kangoo II που κατασκευάστηκαν μέχρι την 1η Μαρτίου 2010 πρόκειται να κληθείται από την εταιρεία PGA Ελλάδα ΕΠΕ να κληθείτε σε συνεργείο της εταιρίας. Ο λόγος; Υπάρχει πολύ μικρή στατιστική πιθανότητα χαλάρωσης της βίδας συγκράτησης της εμπρός ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μη σωστή συγκράτηση της ζώνης σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου.



Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο εξωτερικό έχουν καταγραφεί κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Renault ώστε να γίνει αντικατάσταση της βίδας συγκράτησης της ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα με νέα βίδα βελτιωμένου τύπου και σχεδίασης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία PGA Ελλάδα ΕΠΕ (Τηλ. 211 1070 700 και 800-11 -11011).


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου