Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το νέο Renault Clio RS σε μια γρήγορη βόλτα

Μια από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αφίξεις αυτού του μήνα ήταν και το νέο Renault Clio. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, μένοντας πιστή στις αγωνιστικές της παραδόσεις, ετοιμάζει και την κορυφαία έκδοση του μοντέλου - τα μαγικά γράμματα RS που κάνουν τη διαφορά. 

Στο Goodwood Festival of Speed, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Ιουνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε την εμφάνισή του ένα προσεκτικά καμουφλαρισμένο ΜΚ4 Clio RS και ολοκλήρωσε ένα γύρο της θρυλικής διαδρομής. Το νέο Clio RS θα είναι πιθανότατα εφοδιασμένο με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών που με τη βοήθεια υπερτροφοδότησης θα αποδίδει περίπου 200 ίππους (πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που εφοδιάζει και το Nissan Juke 1.6T).




Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στο παρακάτω βίντεο και προετοιμαστείτε για ένα από τα κορυφαία σύγχρονα προσθιοκίνητα της αγοράς - ειδικά τώρα που ο μικρότερου κυβισμού κινητήρας το καθιστά ακόμη πιο προσιτό σε σχέση με το τωρινό (σχετικά ασύμφορο για τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα) δίλιτρο σύνολο.


Πηγή: Renault Sport, CS

Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου