Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Mugen CR-Z GT

Είμαστε σίγουροι πως οι περισσότεροι από εσάς αντιμετώπισαν την αναγέννηση του θρυλικού CR-Χ με σκεπτικισμό και αμφιβολίες. Είμαστε επίσης σίγουροι πως δεν έχετε απόλυτο άδικο. Το CR-Z απέπεμψε το χαρακτήρα που είχε καταστήσει τον προκάτοχό του τόσο δημοφιλή. Τέρμα οι πολύστροφοι κινητήρες με τις εντυπωσιακές αποδόσεις, τέρμα και ο nineties χαρακτήρας της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.





Αυξημένο βάρος και βελτιωμένη άνεση, υβριδικός κινητήρας και ηπιότερο σχήμα άφησαν τους φανατικούς φίλους της Honda με μια σπαρακτική αίσθηση ανεκπλήρωτου. Τα απωθημένα τους φαίνεται πως ήθελαν εδώ και καιρό να βγάλουν και οι μηχανικοί της Honda και σε συνεργασία με την Mugen ετοίμασαν μια ειδική έκδοση που θα αγωνιστεί στην κατηγορία GT300 του πρωταθλήματος Japan Super GT Series.











Το εν λόγω CR-Z θα εφοδιάζεται με ένα διπλοτούρμπινο V6 κινητήρα 2,8 λίτρων, ο οποίος θα συνοδεύεται από μια αγωνιστική υβριδική μονάδα.


Η Honda και η Mugen δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις του CR-Z GT, ενώ η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος Japan Super GT στις 28 και 29 Ιουλίου.


Εκτός από τις φωτογραφίες, θα βρείτε παρακάτω και ένα βίντεο (τι ήχος...) από τις δοκιμές του CR-Z στην πίστα του Twin Ring Motegi.



Πηγή: CS

Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου