Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Dr. Ag Ift


Ο Dr. Ag Ift είναι ένας Ιάπωνας γιατρός παγκοσμίου φήμης που το όνομά του είναι τόσο δύσκολο για κάποιον μη-Ιάπωνα να το προφέρει που ο ίδιος προτιμά να χρησιμοποιεί το απλοποιημένο και σχετικά εύηχο Ag Ift. Ένα από τα πολλά πάθη του γιατρού είναι και οι αγώνες drag αλλά και οι αγώνες drift. Απολαμβάνει τόσο την αδρεναλίνη της επιτάχυνσης όσο και την ένταση της πλαγιολίσθησης. Ορισμένες φορές σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να αποφασίσει τι είναι αυτό που τον συγκινεί περισσότερο.


Τον προβληματισμό του δόκτωρος, βιώνουμε και εμείς, η ομάδα του περιοδικού Autokinisimag, ακροβατώντας συνεχώς μεταξύ της ευθείας αλλά και της πλαγίας οδού. Στο τέλος, αυτό που συνειδητοποιούμε είναι ότι αυτό με το οποίο είμαστε παθιασμένοι είναι η αυτοκίνηση με όλες τις εκφάνσεις της. Όπως και το όνομα του γιατρού θα μπορούσε να σχηματίσει τις λέξεις drag και drift (μα ποιός νους θα μπορούσε να το φανταστεί;) έτσι και το δικό μας όνομα σημαίνει τα πάντα. Αυτοκίνηση!


Μ' αυτά και μ' αυτά κοντέψαμε να ξεχάσουμε το βίντεο το οποίο διαλέξαμε για την περίσταση. Formula Drift λοιπόν και 3ος γύρος του πρωταθλήματος στο Palm Beach με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών να μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί που το να αντικρίζεις την άσφαλτο από το παρμπρίζ θεωρείται άκρως ξεπερασμένο.


* Ελπίζουμε να μην ξεχάσατε το Drift What You Bring. Πολλά και όμορφα πράγματα πρόκειται να συμβούν.



Πηγή: Falken via YouTube



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου