Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Vintage Chic


Η vintage-mania είναι κάτι παραπάνω από γεγονός. Vintage ρούχα, vintage αξεσουάρ, vintage κουρέματα και συμπεριφορές. Ενώ λοιπόν η ομάδα του Autokinisimag δεν φημίζεται για τις vintage στιλιστικές της επιλογές (έτσι τουλάχιστον έδειξε το τελευταίο meeting), δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα παλιά αυτοκίνητα (αρκεί να ρίξετε μια ματιά στον προσωπικό στόλο του περιοδικού).


Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν - των τεσσάρων τροχών - η έννοια του vintage αποκτά μια άλλη, συγκινητική θα λέγαμε σημασία. Η αίσθηση του να επαναφέρεις, με προσωπική εργασία, ένα τετράτροχο στη ζωή και να του χαρίζεις πολλά και ένδοξα χιλιόμετρα είναι απερίγραπτη. 

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει περίτρανα αυτή την αίσθηση. Χωρίς υπερβολές, αποτυπώνει μια παρελθοντική μαγεία τόσο γλαφυρά που η φράση «δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά» δείχνει να διατηρεί την ισχύ της για μερικά χρόνια ακόμη.


Ρίξτε μια ματιά στο Datsun Wagon και το Toyota Hilux του βίντεο, δύο ακόμη οχήματα που, έπειτα από το Skyline που σας παρουσιάσαμε στο παρελθόν, φιγουράρουν στο φακό του Depth of Speed.





Πηγή: Depth of Speed via Vimeo



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου