Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Έκθεση Βλαβών DEKRA 2012: Astra και Insignia Παίρνουν Άριστα για την Ποιότητά τους

Το Opel Astra είναι το αυτοκίνητο με τις λιγότερες βλάβες σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ‘Έκθεσης DEKRA 2012 για τα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα’. Με δείκτη βλαβών 96,9%, το Opel Astra πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα από όλα τα μοντέλα που δοκιμάστηκαν στην κατηγορία ‘καλύτερη ατομική κατάταξη’. Έτσι η Opel καταξιώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, η Opel διακρίθηκε με τα Corsa (2010) και Insignia (2011).

Αυτή τη φορά, το Opel Insignia ηττήθηκε με ελάχιστη διαφορά από το Astra και ήρθε δεύτερο στην ‘καλύτερη ατομική κατάταξη’. Ωστόσο, το Insignia με δείκτη βλαβών 96,0 έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα στη μεσαία κατηγορία. Τα μοντέλα του ανταγωνισμού ακολούθησαν με σημαντική διαφορά. «Το γεγονός ότι η μάρκα μας έχει το καλύτερο αυτοκίνητο στην έκθεση DEKRA επί τρία συνεχή χρόνια αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της υψηλής προϊοντικής μας ποιότητας» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales Europe της Opel/Vauxhall. «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε αξιοπιστία, μία από τις βασικές αξίες μας στην Opel».

Η DEKRA στοιχειοθετεί την ετήσια έκθεσή της για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ακριβείς αξιολογήσεις σε οκτώ κατηγορίες οχημάτων και τρεις χιλιομετρικές καλύψεις. Η έκθεση βασίζεται σε στοιχεία από 15 εκατομμύρια ελέγχους σε 230 διαφορετικά μοντέλα. Η DEKRA εξετάζει μόνο τις συνηθισμένες βλάβες που παρατηρούνται στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όπως σκουριά του συστήματος εξαγωγής και τζόγοι στην ανάρτηση, ώστε να γίνεται μία ακριβής εκτίμηση της μακροβιότητας και αντοχής τους. Βλάβες που σχετίζονται κυρίως με το service όπως π.χ. φυσιολογική φθορά ελαστικών και μάκτρων καθαριστήρων, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Η DEKRA είναι ένας έγκυρος οργανισμός με κορυφαία τεχνογνωσία στους τομείς ασφάλειας, ποιότητας και περιβάλλοντος. Η εταιρία απασχολεί 24.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου