Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Volkswagen Beetle Fender Edition


Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες ειδικές εκδόσεις μοντέλων με τα χαρακτηριστικά είτε του εξοπλισμού τους είτε της εμφάνισής τους να είναι εμπνευσμένα από τον χώρο του αθλητισμού, της μόδας ή της μουσικής. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της VW να δώσει μια μουσική νότα στο νέο Beetle δημιουργώντας την έκδοση Fender. Η Fender είναι διάσημη για τα μουσικά της όργανα - κυρίως τις κιθάρες της - καθώς και τους ενισχυτές της.


Η "έγχορδη" λοιπόν έκδοση του σκαθαριού διαθέτει ένα dock στην κεντρική κονσόλα που θυμίζει παλιό ενισχυτή και διαθέτει υποδοχή για iPod, καθώς και έναν ενισχυτή στο χώρο των αποσκευών όπου μπορεί κάποιος να συνδέσει απευθείας την κιθάρα του. Στο εσωτερικό εκτός από τα διακριτικά της Fender, ξεχωρίζει η ξύλινη επένδυση στο ταμπλό - υλικό που χρησιμοποιείται και στις κιθάρες της εταιρίας.


Οι φήμες παρόλα αυτά θέλουν το μοντέλο παραγωγής (το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στο 2012) να μην διαθέτει μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο ξεχωριστό. Αυτό που πιθανότατα θα περάσει στο μοντέλο παραγωγής είναι οι νέοι τροχοί 19 ιντσών και η βελτιωμένη και χαμηλότερη ανάρτηση. Α και φυσικά το ηχοσύστημα της Fender.




Πηγή: Autoblog



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου