Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Από την Ρωσία με αγάπη

Κατά καιρούς , τόσο το blog του Autokinisimag όσο και η σελίδα του στο Facebook κατακλύζονται από βίντεο που προέρχονται από την μακρινή Ρωσία. Ο λόγος; 

Εδώ και λίγα χρόνια, μια μικρή ομάδα ανθρώπων αποφάσισε πως ο ορισμός της κόντρας στην ρωσική πρωτεύουσα έπρεπε να ανέβει επίπεδο. Μια ευθεία άνω του ενός μιλίου, ένας σκασμός κάμερες, μία κοπέλα να δίνει εκκίνηση και οι πρώτοι νεόπλουτοι Μοσχοβίτες, εραστές της βελτίωσης και της επιτάχυνσης, στήθηκαν στην αμείλικτη ευθεία. Σιγά σιγά τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους μιας και όλο περισσότερο και εντυπωσιακότερα οχήματα περίμεναν τη σειρά τους για να αναμετρηθούν μεταξύ τους αλλά και με τα χρονόμετρα. Ferrari, Lamborghini, Porsche, GT-R, Bugatti Veyron, πελώρια SUVs, εφοδιασμένα με πολλά καλούδια ή και στοκ, με ιπποδυνάμεις που συχνά προσεγγίζουν την χιλιάδα, με έμπειρους ή και λιγότερο έμπειρους οδηγούς στο τιμόνι, έδιναν το παρόν σε τακτά χρονικά διαστήματα στο μέρος που εξελίχθηκε στην παιδική χαρά των supercars και όχι μόνο. Μαζί με τις συμμετοχές, εξελίχθηκε και η ίδια η οργάνωση. Οι καλλίγραμμες κοπέλες αντικαταστάθηκαν από εξοπλισμό της Race America (όπως ακριβώς και αυτός που φροντίζει για την χρονομέτρηση των περασμάτων στο TETRAKOSARI©), οι κάμερες έγιναν ακόμη περισσότερες, ενώ παράλληλα προστέθηκε και ένα ελικόπτερο που φροντίζει για την εναέρια κάλυψη των αναμετρήσεων. 

Αυτό βέβαια που δεν φαίνεται να έχει όριο στην εξέλιξη και βελτίωσή του είναι η δύναμη των οχημάτων που συμμετέχουν. Βλέπετε οι προκλήσεις είναι συνεχείς και πολλοί από τους Μοσχοβίτες οδηγούς δεν προτίθενται να τις αφήσουν αναπάντητες.

Τα τελευταία βίντεο έχουν πρωταγωνιστές εκπροσώπους τόσο της old school american muscle σχολής (Chevrolet Corvette ZR1, Ford Mustang, Chrysler 300C - άκρως εντυπωσιακά τα συγκεκριμένα -, Jeep SRT-8 ), όσο και της φινετσάτης ιταλικής (Ferrari 599 GTO), της διακριτικής ιαπωνικής (GT-R - μα τι άλλο; -) και της σοβαροφανούς γερμανικής (Mercedes-Benz CL600 και Audi RS6). Μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω:








Μείνετε συντονισμένοι στο blog του Autokinisimag για συνεχή ενημέρωση από το ρωσικό πεδίο μάχης.



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου