Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

370z όπως το θέλει ο λαός


Crowdsourcing= η πράξη της εξωτερικής ανάθεσης καθηκόντων, που παραδοσιακά εκτελούνταν από υπάλληλο ή εργολάβο, σε μια μεγάλη ομάδα εθελοντών ή μία κοινότητα, μέσω ανοικτής πρόσκλησης.

Φανταστείτε να ζητούσατε από μια αυτοκινητοβιομηχανία να δημιουργήσει μια βελτιωμένη εκδοχή του αγαπημένου σας μοντέλου. Φανταστείτε αυτή η αυτοκινητοβιομηχανία να απαντούσε θετικά και φανταστείτε επίσης να ζητούσε από εσάς να αποφασίσετε ποια  θα είναι τα προϊόντα της βελτίωσης που θα χρησιμοποιήσει, καθώς και το setup. Αυτό ακριβώς έκανε η Nissan με το 370z. Μέσω της σελίδας της στο Facebook Nissan Performance ζήτησε από το κοινό να αποφασίσει για τις βελτιώσεις σε κινητήρα, μετάδοση, τούρμπο, εξάτμιση, αναρτήσεις και φρένα. Η ανταπόκριση ήταν φυσικά πρωτοφανής και τα πρώτα αποτελέσματα συνοψίζονται στο παρακάτω βίντεο. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα από την Nissan, μια προσπάθεια "συμμετοχικής" βελτίωσης καθώς και υποδειγματική χρήση των social media.
Μείνετε μαζί μας για να παρακολουθήσετε και τα υπόλοιπα στάδια της βελτίωσης του 370z.Πηγή: Nissan PerformanceΠεριοδικό Autokinisimag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου