Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Vettel στον αγώνα της Μαλαισίας;

Στη F1 της Μαλαισίας ο Vettel εξοργίστηκε τόσο με τον ινδό οδηγό Karthikeyan που όταν βρέθηκε δίπλα του άρχισε τις άσεμνες χειρονομίες, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα βγήκε τόσο πολύ εκτός εαυτού, που στην συνέχεια τον χαρακτήρισε ηλίθιο και...αγγούρι που πετιέται μπροστά σου!! Ποιός είναι ο λόγος για αυτό το ξέσπασμα;Φαίνεται ότι του το χρώσταγε, αφού η επαφή της Red Bull – Renault που οδηγούσε με την HRT του Narain Karthikeyan, στον αγώνα της Sepang είναι η αιτία που του στοίχησε τους βαθμούς της τέταρτης θέσης. Ο Vettel χτύπησε το πίσω αριστερό ελαστικό,στην ΗRT με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 11η θέση και να μην πάρει κανέναν βαθμό.

Στην συνέχεια δήλωσε:
“H κίνηση στην F1 είναι ίδια με την κίνηση στους δρόμους πάντα υπάρχει ένας ανόητος ή ένα… αγγούρι, που βρίσκεται μπροστά σου. Ήταν πολύ εκνευριστικό αφού έπρεπε να οδηγήσω σε μία χαοτική κούρσα και επιπλέον είχα χάσει την επικοινωνία με την ομάδα από τον 2ο γύρο”.

Αποτέλεσμα της επαφής αυτής ήταν ένα κατεστραμμένο ελαστικό, που έβγαλε τον οδηγό της Red Bull Racing εκτός συναγωνισμούΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου