Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

To Aprilia SRV 850 επαναπροσδιορίζει τα όρια στον κόσμο των scooter

Ισχύς, οδική συμπεριφορά, σπορ χαρακτήρας, στυλ: τα πάντα στο SRV 850 υποδηλώνουν την τεχνολογία, την απόδοση και την αισθητική των superbikes της Aprilia.

Το στυλ παραπέμπει στον κόσμο APRILIA superbikes. Κάθε παθιασμένος οπαδός της ιταλικής εταιρίας δεν θα δυσκολευτεί να αναγνωρίσει την αισθητική και τα στιλιστικά πρότυπα στο νέο SRV 850, τα οποία, μαζί με την απόδοση, συνέβαλαν στον καθορισμό των μοτοσυκλετών Aprilia σαν σημείο αναφοράς στον κόσμο των σπορ δίτροχων.

Το Aprilia SRV 850 έχει δημιουργηθεί με βάση το GP 800, το δικύλινδρο maxi scooter που παρουσιάστηκε από το Piaggio Group το 2007, και καθιερώθηκε ως το πιο ισχυρό scooter στον κόσμο. Οι μηχανικοί της Aprilia έχουν βελτιώσει αυτό το επαναστατικό project, μεταφέροντας στο νέο SRV 850 τη τεχνογνωσία δεκαετιών, που προέρχεται από τις νίκες σε αγώνες ταχύτητας σε όλο τον κόσμο και που η Aprilia πάντα μεταφέρει στις πιο σπορ μοτοσυκλέτες της, όπως το Aprilia RSV4, ο παγκόσμιος πρωταθλητής SBK για το 2010 αλλά και το maxi-motard Dorsoduro 1200.

Εξελιγμένη απόδοση του κινητήρα, βελτιωμένο set-up και αισθητική. Το SRV 850 μεταφέρει τη φιλοσοφία των επιδόσεων χωρίς συμβιβασμούς, που αποτελεί μέρος του DNA της Aprilia, στον κόσμο των σκούτερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου