Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

TETRAKOSARI IV: 1 και σήμερα!

Ενώ όλη η ομάδα του περιοδικού βρίσκεται στις Σέρρες και ετοιμάζεται για την μεγάλη διοργάνωση, εμείς που μείναμε πίσω ας ξαναθυμηθούμε πως ξεκίνησε ο θεσμός του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, πως απογειώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η δημοφιλία του και ποιοί ήταν οι πρώτοι νικήτες... Θα τα πουμε αύριο από κοντά!

Πρώτο TETRAKOSARI


Στις 17-18 Οκτωβρίου 2009, το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην βόρεια Ελλάδα αγώνα RWYB στην Ξάνθη! Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με 91 αγωνιζόμενους και πάνω από 4000 θεατές! Το διήμερο ξεσήκωσε όχι μόνο την Θράκη αλλά έφερε και αγωνιζόμενους και θεατές ακόμα και από τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Νάουσας και του Βόλου!

Ο chief Νικόλας Λογοθέτης έγραφε τότε στο περιοδικο:" Ταχύτεροι χρόνοι διημέρου, τόσο από αυτοκίνητο όσο και από μοτοσικλέτα - και με τους δυο να φρενάρουν αρκετά μέτρα πριν τον τερματισμό. Τέσσερις προκαθορισμένες κατηγορίες και μια έκτακτη για την ικανοποίηση των συμμετεχόντων. Όλες καθήλωσαν το κοινό σε κάθε πέρασμα οχημάτων που κρινόταν σε δέκατα του δευτερολέπτου. Αν προσθέσω στα παραπάνω τα δώρα θεατών, τα κύπελλα που δόθηκαν στους τρεις πρώτους κάθε κλάσης, την κάλυψη από ειδικό κινηματογραφικό ελικοπτεράκι, έναν πολύ γνωστό DJ από την Ξάνθη, τις χορεύτριες που ξεσήκωσαν τις κερκίδες και φυσικά το πλέον σπάνιο θέαμα ενός dragster-τράκτορα με 1000+ ίππους που διέγραφε τέλειους κύκλους επάνω στο οδόστρωμα του διαδρόμου κάνοντας burnout, αφήνω απλά σε εσάς τα συμπεράσματα.Βγαίνοντας από την έξοδο και ενώ η εκδήλωση δεν είχε καλά-καλά τελειώσει, οι μοναδικές ερωτήσεις ήταν «πότε θα γίνει το επόμενο;» κάτι που από τώρα σας ανακοινώνω ότι ήδη σχεδιάζεται και πρόκειται να επισημοποιηθεί στο επόμενο μας τεύχος! "

The rest...is history!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου