Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Έχεις BMW σειράς 5-6, παραγωγής 2003 ως 2010; Σε ενδιαφέρει!

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW Hellas AE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW Σειράς 5 και Σειράς 6.



Η ανάκληση είναι μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης των 1.3 εκατ. αυτοκινήτων και στην Ελλάδα ανακαλούνται 4.041 οχήματα, με ημερομηνίες παραγωγής 03.2003 – 09.2010, στα οποία ενδέχεται να εμφανιστεί σποραδική διακοπή συνέχειας ή και βραχυκύκλωμα στο κεντρικό καλώδιο διανομής ρεύματος στον χώρο των αποσκευών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η BMW θα ενημερώσει με επιστολή τους κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, ώστε να επισκεφθούν οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, για να γίνει έλεγχος της κατάστασης σύνδεσης και αντικατάσταση του καλύμματος ακροδέκτη, εάν είναι απαραίτητο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW.

Πηγή: BMW

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου