Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

H καινούργια ερωμένη του Vettel λέγεται Abbey και ετοιμάζεται να βγει... στην πίστα

Η νέα... ερωμένη του Sebastian Vettel ονομάζεται «Abbey»! Έτσι έχει ονομάσει την RB8 ο Γερμανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραμένοντας πιστός στη συνήθειά του να δίνει γυναικεία ονόματα στα μονοθέσιά του. Μια συνήθεια ξεκινησε από την εποχή που οδηγούσε για την Scuderia Toro Rosso και που πλέον έχει γίνει παράδοση.



Από τα χέρια του έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια η «Julie», η «Κate», η «Πρόστυχη αδερφή της Kate» («Kate's Dirty Sister»), η «χυμώδης Liz» («Luscious Liz») που όμως αποδείχθηκε εύθραυστη, η «Randy Mandy», με την οποία κατέκτησε και το πρώτο του Πρωτάθλημα και φυσικά η «Kinky Kylie» με την οποία στέφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά Πρωταθλητής σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ pole position.


Όταν στο παρελθόν του ζητήθηκε να εξηγήσει αυτή την περίεργη συνήθειά του απάντησε: «Κάποια μέρα αποφάσισα να δώσω ένα όνομα στο μονοθέσιό μου. Υπάρχουν κάποια ονόματα που ούτε καν θυμάμαι. Πρέπει πάντα να είναι ένα ωραίο γυναικείο όνομα που να σε παραπέμπει όμως κάποιες φορές σε γυναίκα-σκύλα. Τα μονοθέσια είναι κατασκευασμένα για να αγωνίζονται, να οδηγούνται στο όριο και όχι για μια ωραία, ήσυχη απογευματινή βόλτα. Πρέπει να πιέζεις συνεχώς και κάποιες φορές να τους πίνεις το αίμα».
Ποια είναι η Abbey που μπήκε στη ζωή του Vettel;

Φέτος, ο 24χρονος πιλότος της Red Bull θα προσπαθήσει να μπει στο «κλειστό» κλαμπ των πιλότων που έχουν κατακτήσει τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα, κάτι που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει δύο θρύλοι του σπορ: ο Juan Manuel Fangio και ο Michael Schumacher.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου