Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Autokinisi Dragster: VW Golf GTi 350ps vs Seat Leon Cupra 380ps

Το 4ο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού πλησιάζει και εμείς συνεχίζουμε την οπτικοακουστική προθέρμανση! Ξαναθυμόμαστε το TETRAKOSARI III και συγκεκριμένα τις καλύτερες στιγμές από την πίστα της Ξάνθης! VW Golf GTi 350ps vs Seat Leon Cupra 380ps. Μπείτε στο κανάλι μας στο youtube και αφήστε τα σχόλια σας...



INFO:

Το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης (Autokinisimag) και το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο ΛΑΑΜΘ ανακοινώνει το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙV το Σαββατοκύριακο στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2012 που θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο διήμερο 1500+ περασμάτων με οχήματα από ΟΛΗ την Ελλάδα, και από ιδιαίτερα δυνατά αυτοκίνητα ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ! Ζήστε και γιορτάστε μαζί με χιλιάδες θεατές την επίσημη γιορτή της κόντρας όπως επίσημα αναγνωρίστηκε το 2009 και πρόσφατα πήρε και την σφραγίδα του κράτους!

Το εισιτήριο για τους θεατές είναι ΜΟΝΟ 5 ευρώ την ημέρα, ενώ παιδιά έως 12 ετών ΔΕΝ πληρώνουν είσοδο! Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα ανέρχεται στα 100 ευρώ και καλύπτει την ημερήσια αγωνιστική άδεια και την ασφάλιση προς τρίτους για τον οδηγό καθώς και την ελεύθερη είσοδο για τον ίδιο μαζί με ΕΝΑΝ ακόμα συνοδό του. Οι οδηγοί που πρόκειται να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν από πριν το όνομα του συνοδού τους, για τους οποίους θα δωθεί ξεχωριστή καρτέλα. Σας περιμένουμε!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου