Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δείτε το νέο HONDA NSX εν κινήσει! Καλωσήρθες NSX!

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε 3 χρόνια για να δούμε πάλι το HONDA NSX "με σάρκα και οστά", αλλά μια μικρή γεύση θα την πάρουμε από τώρα, χάρη στην τεχνολογία. To Grand Turismo ζωντάνεψε με γραφικά το HONDA NSX concept και μας το παρουσίασε στο βίντεο που ακολουθεί!

Tο νέο NSX απευθύνεται στους ένθερμους οπαδούς της σπορ οδήγησης σε όλο τον κόσμο. Το δυναμικό NSX Concept δίνει μία πρώτη γεύση από το supercar επόμενης γενιάς της Honda. Χρησιμοποιώντας υλικά ελαφρού βάρους και ένα V-6 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, το NSX Concept υιοθετεί αρκετές νέες τεχνολογίες, καθώς και ένα καινοτόμο υβριδικό σύστημα Sport Hybrid SHAWD.

Ενώ στα περισσότερα supercars σημείο αναφοράς είναι η πολύ μεγάλη ιπποδύναμη, το NSX Concept είναι υπέρμαχος της γνήσιας αγωνιστικής φιλοσοφίας ενός εξαιρετικού λόγου ισχύος/βάρους.

Χρησιμοποιώντας µία μονάδα κίνησης µε 2 ηλεκτροκινητήρες (2 Electric Motor Drive Unit) µε προσαρμοζόμενο δι-κατευθυντικό σύστημα ελέγχου ροπής, το νέο υβριδικό AWD σύστημα μπορεί να παράγει άμεσα αρνητική ή θετική ροπή στους εμπρός τροχούς όταν το όχημα στρίβει. Σύμφωνα µε εκτιμήσεις της Honda υπερέχει έναντι όλων των προηγούμενων AWD συστημάτων. Πέρα από τα πλεονεκτήματα της άριστης οδηγικής συμπεριφοράς του Sport Hybrid SH-AWD.




Πηγή: sport-fm.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου