Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα αστέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράφουν στην Peugeot!

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της Peugeot με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν χθες τα γραφεία της Lion Ελλάς και συναντήθηκαν με τους φιλάθλους που τους ανέμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κέβιν Μιραλάς, Ραφίκ Τζιμπούρ, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Ποτουρίδης, Νταβίντ Φουστέρ και Μπαλάς Μέγκιερι μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με όλους, ενώ χάρισαν μπαλόνια στα μικρά – και μεγάλα!- παιδιά που τους περίμεναν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, και οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν ότι αυτή η εκδήλωση θα επαναληφθεί σύντομα για όλους όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Στις δηλώσεις του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Peugeot για τη χορηγική υποστήριξή της στην ομάδα και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την πειραϊκή ομάδα.

Η Lion Ελλάς ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους παίκτες που συμμετείχαν όσο και τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βοήθησε στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν αλλά κυρίως για την καλή τους διάθεσή!

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου