Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Mercedes-Bennz SL-Class 2012 :Διέρρευσαν τα πρώτα σχέδια

Διέρρευσαν στην Γερμανία σχέδια από την Mercedes-Bennz SL-Class 2012 , που θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2012, στο Ντιτρόιτ.


H Μercedes όπως και όλες οι εταιρίες,πλέον,δίνει έμφαση στην μειωμένη κατανάλωση καυσίμων. Έτσι το νέο όχημα αναμένεται να είναι ελαφρύτερο κατά 140 κιλά και η αποδοτικότητα των καυσίμων να είναι αυξημένη κατά 30%. Eπίσης, όπως έχει καθιερωθεί πλέον για τα μοντέλα SL-Class, και αυτό το όχημα θα παρουσιαστεί με μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες. Συγκεκριμένα, θα έχει το σύστημα "Front Bass", subwoofers φορεμένα κάτω από τα πόδια οδηγού και συνοδηγού, για καλύτερη ποιότητα ήχου. Επίσης, αντι για υαλοκαθαριστήρες θα έχει και το σύστημα "Magic Vision Control", το οποίο θα ψεκάζει και θα καθαρίζει το παμπρίζ, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να μπει νερό στην καμπίνα, όταν η οροφή είναι κατεβασμένη.

Όσο για τον κινητήρα που θα φοράει, δεν διέρρευσε καμμία πληροφορία, αν και φήμες λένε ότι η Mercedes-Benz ετοιμάζει έναν τρίλιτρο, διπλό τurbo V6. Απολαύστε τις φωτογραφίες!










Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου