Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ένας δρόμος ακατάλληλος για ανηλίκους

ΧΧΧ ονομάστηκε ένας δρόμος σε επαρχία της Κίνας! Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οφείλεται σε διαφωνία και αμέλεια των υπευθύνων.


Σύμφωνα με την Telegraph, ο αυτοκινητόδρομος στη νοτιοανατολική επαρχία Guangzhou επρόκειτο να έπαιρνε το όνομα ενός εκ των αρχηγών του τοπικού Κομμουνιστικού Κόμματος ωστόσο οι ηγέτες του Town Hall δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε κάποιο.Έτσι, στα σχέδια έγραψαν προσωρινά ΧΧΧ (επειδή δεν είχαν συμφωνήσει σε κάποιο όνομα) ξεχνώντας, όμως, στη συνέχεια ότι δεν τον είχαν ονομάσει με αποτέλεσμα οι πινακίδες που αναρτήθηκαν στο δρόμο να γράφουν ΧΧΧ!

"Είναι πολύ ντροπιαστικό αλλά έπρεπε να προχωρήσει η διαδικασία επειδή κανείς δεν ήθελε να παραδεχτεί το λάθος άρα να επωμιστεί την ευθύνη", είπε ένας εργαζόμενος.
Οι τοπικές αρχές αναγκάστηκαν να ξηλώσουν τις πινακίδες ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που έκαναν το γύρο του διαδικτύου. "Ευχαριστούμε όσους μας ειδοποίησαν για το λάθος και ελπίζουμε ότι το κοινό θα συνεχίσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό ως προς τις δουλειές μας", τόνισε αξιωματούχος της επαρχίας.

Πηγή: cosmo.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου