Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Κυνηγήστε τη διασκέδαση με το Νέο Typhoon 125 στην πιο συμφέρουσα πρόταση!

Μόνο € 1.750 και με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και όλη η πόλη είναι στο δρόμο σας… Χωρίς άγχος και περιορισμούς, μετακινηθείτε οικονομικά, ευέλικτα και απολαυστικά!

Το Piaggio Typhoon, το σκούτερ θρύλος με πάνω από 500.000 πωλήσεις έως σήμερα, ανανεώνεται και υπόσχεται απόλυτη ελευθερία κινήσεων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το νέο Typhoon μεγαλώνει σε σχήμα και διαστάσεις, παραμένοντας η ιδανική επιλογή… Ένα σκούτερ διασκεδαστικό και σπορ, που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστο και λειτουργικό! Με συμπαγείς διαστάσεις και χαρακτηριστική επιθετική σχεδίαση, το νέο Typhoon σχεδιάστηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα: επίπεδο δάπεδο, μεγάλη σέλα με χειρολαβές για το συνεπιβάτη και χώρος κάτω από τη σέλα για full face κράνος.

Νέα σχεδίαση σε συνδυασμό με νέες τεχνικές λύσεις:

  • νέο πλαίσιο και τροχοί 12", που απορροφούν καλύτερα τις ανωμαλίες του δρόμου αλλά και για βελτιωμένη σταθερότητα

  • νέος κινητήρας 125cc 2βάλβιδος 4-χρονος, με πολύ καλές επιδόσεις για να αντεπεξέρχεται με ασφάλεια σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες

Επιλέξτε το δικό σας Typhoon 125 ανάμεσα σε δύο εκδόσεις: τα κλασικά χρώματα, κίτρινο ή μαύρο με διακριτικά γραφικά που τονίζουν την επιθετική όψη ή με μοντέρνα γραφικά σε γκρι ή λευκό φόντο για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με μια πιο εξεζητημένη εμφάνιση.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το ακαταμάχητο Typhoon 125 και να το κάνετε δικό σας με τους καλύτερους όρους!

Piaggio Hellas

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου