Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Νέα μοντέλα της HYUNDAI


Νέα μοντέλα που αντικατοπτρίζουν το νέο προσανατολισμό της Hyundai παρουσιάζονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Δύο νέα μοντέλα για την Ευρωπαϊκή αγορά καθώς και το τελευταίο concept car της εταιρείας θα αποκαλύψει η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου (Salon International de LAutomobile) για το 2011, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη από την 1 έως τις 13 Μαρτίου. Οι τρεις νέες προσθήκες στην οικογένεια της Hyundai σηματοδοτούν μία νέα εποχή για την εταιρεία, η οποία συνοψίζεται στο ολοκαίνουριο σλόγκαν

New Thinking. New Possibilities. «Νέος Τρόπος Σκέψης. Νέες Προοπτικές»

Παγκόσμια πρεμιέρα, λοιπόν, στη Γενεύη για το ολοκαίνουριο μοντέλο της Hyundai στη μεσαία κατηγορία (D-segment), το i40. Το i40, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας (R&D Center) της Hyundai στο Ρουσελσχάιμ της Γερμανίας, θα οδηγήσει την εταιρεία στην εποχή του «σύγχρονου premium αυτοκινήτου», αφού οι πελάτες της Hyundai θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας αποδεικνύεται και από τη μοναδική αισθητική της γλώσσας σχεδιασμού «χυτής γλυπτικής» της Hyundai, αφού η πρωτοποριακή και ελκυστική σιλουέτα του i40 αποτελεί το τέλειο περιτύλιγμα για το ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό. Η πρώτη επίσημη αποκάλυψη του i40, φανερώνει τις χυτές γραμμές και τη σωστά μελετημένη διαρρύθμιση του πολυτελούς εσωτερικού.

Το i40 θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Ιούνιο 2011 και θα υποστηρίζεται από μία βελτιωμένη έκδοση του κορυφαίου στον κλάδο και απόλυτης διαφάνειας ασφαλιστικού πακέτου της Hyundai, Five Year Triple Care.Veloster
Το i40 θα συνοδεύει επί σκηνής το ολοκαίνουριο Veloster, το πρωτοποριακό τρίθυρο κουπέ της εταιρείας, το οποίο θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Το Veloster, το οποίο και είδαμε για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής, έρχεται με μία μοναδική διάταξη 1+2 θυρών και συνδυάζει σπορ σχεδίαση, ρεαλιστική πρακτικότητα και τεχνολογία αιχμής καθώς και τις καλύτερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία, με μόλις 132 g/km.


Άλλο ένα μοντέλο που θα κάνει την πρεμιέρα του στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι το concept car, Curb. Με την κωδική ονομασία HCD-12, αυτό το μικρό αυτοκίνητο, το οποίο η Hyundai έχει χαρακτηρίσει Urban Activity Vehicle (UAV) χάρη στην καταλληλότητα του για την πόλη, αναδεικνύει τη γλώσσα σχεδιασμού «χυτής γλυπτικής» της επόμενης γενιάς και αναμένεται να θέσει τις βάσεις για την τηλεματική τεχνολογία του μέλλοντος από τη Hyundai, το Blue Link™.

Curb
Η Hyundai κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης θα παρουσιάσει επίσης τις τελευταίες εξελίξεις του οικολογικού της προγραμμάτος, Blue DriveTM, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού BlueOn και του ix35 FCEV. Η εταιρεία φιλοδοξεί να καταστεί ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, με τα υπάρχοντα και μελλοντικά μοντέλα Blue DriveTM να μειώνουν τις εκπομπές των αυτοκινήτων Hyundai στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα «διαμάντια» του στόλου της Hyundai θα ανακοινωθούν πριν από την έκθεση, ενώ υλικό για δημοσιογράφους θα είναι διαθέσιμο στο περίπτερο της εταιρείας στην Αίθουσα 1.

Η συνέντευξη τύπου της Hyundai θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Μαρτίου 2011 και ώρα 12:30 στο περίπτερο της εταιρείας.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου