Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Build Your Dreams - “Three Green Dreams”



Δύο νέα «πράσινα» οχήματα της BYD, θα κάνουν την Ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα στο 81ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η BYD θα παρουσιάσει δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 13 Μαρτίου 2011, στα πλαίσια της στρατηγικής της με την ονομασία “Three Green Dreams”.
Με την παρουσίαση του αναβαθμισμένου πλήρως ηλεκτρικού 2012 e6-Eco, την τεχνολογία του ηλεκτρικού λεωφορείου e-Bus K9, του πρώτου παγκοσμίως ηλεκτρικού SUV διπλής λειτουργίας S6DM με ανεξάρτητη τετρακίνηση και του γνωστού dual mode hybrid F3DM, η BYD στοχεύει να επικοινωνήσει ξεκάθαρα την τεχνολογική και οικολογική της τεχνολογία και υπεροχή.


Three Green Dreams
Ως ηγέτης στον χώρο της Πληροφορικής, του αυτοκινήτου αλλά και των νέων πηγών ενέργειας, η BYD στηρίζει τη στρατηγική της “Three Green Dreams”, σε τρεις βασικούς πυλώνες:

  1. Προσιτή ηλιακή ενέργεια
  2. Αποθήκευση ενέργειας με οικολογικό χαρακτήρα
  3. Ηλεκτροκίνητη μετακίνηση

Η καθαρή ενέργεια που παράγεται στους ηλιακούς σταθμούς μπορεί να αποθηκεύεται στους αντίστοιχους σταθμούς αποθήκευσης και κατόπιν να φορτίζει τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελεσματικά και σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών, συνδυάζοντας έτσι εφαρμογές ηλιακής και ηλεκτρικής τεχνολογίας καθώς και τεχνολογίας μπαταριών, όπου η BYD είναι αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης.

Ευρωπαϊκές πρεμιέρες μοντέλων BYD

2012 e6-Eco: Το νέο πενταθέσιο crossover της BYD, διαθέτει ένα πιο δυναμικό και σπορ εξωτερικό σχεδιασμό. Εξοπλισμένο με μπαταρία BYD Fe, το νέο e6-Eco έχει αναμενόμενο εύρος οδήγησης 300km σε αστικές συνθήκες, ενώ χρειάζονται μόνο 40’ προκειμένου να φορτιστεί πλήρως από ένα 100KW ταχύ-φορτιστή.
2012 e6-Eco
S6DM: Το πρώτο παγκοσμίως ηλεκτρικό SUV διπλής λειτουργίας S6DM με ανεξάρτητη τετρακίνηση. Με ακτίνα δράσης 60km σε ηλεκτρική λειτουργία και πάνω από 495km αυτονομίας σε συνδυασμό με το 2.0λ κινητήρα βενζίνης, το S6DM διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 10kW (Μ1) σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο 6 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη που κινεί τους εμπρός τροχούς, ενώ ένας άλλος ηλεκτροκινητήρας 75kW (Μ2) κινεί τους πίσω τροχούς.
S6DM
e-Bus K9: Το πρώτο παγκοσμίως ηλεκτρικό λεωφορείο χρησιμοποιεί μπαταρίες BYD Fe και αποτελεί ένα κορυφαίο τεχνολογικό επίτευγμα. Με μήκος 12 μέτρων διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερο-ανάρτηση, χαμηλό πάτωμα και τεράστιους χώρους, ενώ μπορεί να διανύσει πάνω από 250km με μία φόρτιση σε συνθήκες πόλης.
e-Bus K9
F3DM: To πρώτο dual mode ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο, διαθέτει επίσης μπαταρίες BYD Fe συνδυασμένες με έναν βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου. Διαθέτει ηλιοροφή με ηλιακά panels τα οποία φορτίζουν την μπαταρία Fe, η οποία χαρίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία 60km, ενώ η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 500km.
F3DM
H συνέντευξη τύπου της BYD είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου στις 11:00π.μ. στο περίπτερο της BYD (Νο. 6350).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου