Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κορυφαία εφαρμογή της Nissan για τους χρήστες του iPhone / iPad

H Nissan με δεδομένη την πρωτοπορία της σε κάθε είδους τεχνολογική εξέλιξη, λάνσαρε την εφαρμογή παγκόσμιου βεληνεκούς Νissan Global App for iPhone, που χαρίζει στους χρήστες των iPhones & iPads μια συναρπαστική εμπειρία ανακάλυψης και εξερεύνησης πληροφοριών που σχετίζονται με αυτήν. Νέα από τις αγορές της Nissan ανά την Υφήλιο, πληροφορίες για την ιστορία της μάρκας, καθώς και συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες τεχνολογίες αναπτύσσει η Nissan, είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή.

Το φιλικό προς τον χρήστη μενού, καθώς και το πλούσιο περιεχόμενο που συγκεντρώνεται από διάφορες πηγές και αποδίδεται με ενιαίο τρόπο στην οθόνη της συσκευής, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματά της. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής iPhone / iPad, είναι o τρόπος σχεδιασμού της, καθώς και η χρηστικότητά της, γεγονός που βελτιστοποιεί την προβολή σε μικρότερες συσκευές.

Η παραπάνω εφαρμογή που σας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο της Nissan, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, iTunes.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου